Olof Holmstrand, SM6DJH

Suunnittelijan esittely

Olof ”Olle” Holmstrand, SM6DJH, ei ole aivan tuntematon suunnittelija VHF/UHF-miesten kesken. Hänen yrityksensä, UHFunits, on toiminut 70-luvun lopulta suunnitellen kaupallisia UHF-laitteita. Firma on kohtuullisin kustannuksin varustanut monta ruotsalaista hamshackia hienoilla rakennusprojekteilla, kuten esim. transvertterilla ja 1296 MHz mastoetuvahvistimilla. Nykyään hän on hidastanut tahtia kaupallisella puolella ja tekee ensisijaisesti sellaista mikä kiinnostaa enemmän – kuten kehittelee QRP-rigiä.

Ollen kaveri, ja QTC:n (ruotsin RA:n) toimittaja Tilman, SM0JZT kuvailee Ollea sanoilla ”erittäin taitava mutta vaatimaton”. Olle asustelee Kungshamn:issa eteläruotsissa Bohusläänissä. Hänelle voi tarvittaessa soittaa (+46 523 30015) tai lähettää sähköpostia osoitteella uhfunits@hotmail.com . Myös etanaposti toimii, osoite on: UHF units AB, Box 51, 456 22 KUNGSHAMN, Sverige.

Projektin nimi on sanaleikkiä; yhdistettiin sanat QRP ja lempinimi Olle, ja saatiin projektinimeksi QROlle. Jos haluat tilata QROllen rakennussarjan, sen voi tehdä suoraan häneltä, tai liittyä kimppatilauslistaan jonka yhteyshenkilöksi allekirjoittanut on lupautunut.

Thomas, OH6NT, k ääntäjä ja puhtaaksipiirtäjä
omakutsu@sral.fi tai (0500) 665 601